AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

KopriĆ-sastanak

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ako nam pravobraniteljica uspije organizirat sastanak sa Koprićem, vezano za UKIDANJE odredbe o polaganju ispita sa 3. godine ako nam je ostao 1 sa 2. godine, da li bi bilo zainteresiranih za dolazak na isti?

Nicole

Jeste li uzeli u obzir da je ta odluka ukinuta zato što je uveden Studomat?

Samo prijedlog: umjesto odlaska na sastanak, probajte proći koje poglavlje u knjizi/skripti ;) :)

fakin

Super Moderator
a kako komentiraš da fakulteti koji imaju isti taj studomat dozvoljavaju takve stvari, odnosno nemaju nikakvih ograničenja prema tome? koliko mojih prijatelja imaju po 3-4 ispita s druge godine i uredno davaju ove s treće...

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jeste li uzeli u obzir da je ta odluka ukinuta zato što je uveden Studomat?

Samo prijedlog: umjesto odlaska na sastanak, probajte proći koje poglavlje u knjizi/skripti ;) :)
studomat apsolutno nema veze s tim, a primjecujem da ti kolegijalnost nije na razini pa takve komentare mozes zadrzati za sebe, hvala ;)

Nerea

a kako komentiraš da fakulteti koji imaju isti taj studomat dozvoljavaju takve stvari, odnosno nemaju nikakvih ograničenja prema tome? koliko mojih prijatelja imaju po 3-4 ispita s druge godine i uredno davaju ove s treće...
istina! a sve radi toga da nam više novaca uzmu.

nadam se samo da se neće primjenjivati odredba iz Pravilnika da se gubi pravo studiranja ako se nema 35 bodova u 2 akademske godine(jer nismo bili upozoreni na vrijeme) jer ćemo onda i zbog toga morati kod pravobranitelja

fakin

Super Moderator
to im je jedno odokativno 30 % fakulteta i znaju da ako to naprave imat će nenadoknadive gubitke prihoda i normalno da neće to napraviti, pogotovo ovako bez najave tajno i prevarantski rekao bih...ali ako slučajno pokušaju tu smo da se pobunimo, ipak bi se ljudi pokrenuli da im se takva nepravda napravi...dovoljno je 20 ljudi da se blokira referada, a vjerujem da takvih ima sigurno preko 500, 600 ako ne i više...

Nerea

to im je jedno odokativno 30 % fakulteta i znaju da ako to naprave imat će nenadoknadive gubitke prihoda i normalno da neće to napraviti, pogotovo ovako bez najave tajno i prevarantski rekao bih...ali ako slučajno pokušaju tu smo da se pobunimo, ipak bi se ljudi pokrenuli da im se takva nepravda napravi...dovoljno je 20 ljudi da se blokira referada, a vjerujem da takvih ima sigurno preko 500, 600 ako ne i više...

bolje za njih i nas da se ne igraju s nama jer ćemo u protivnom završiti na Dnevniku i analizi kod Mislava Bage

Aine

nadam se samo da se neće primjenjivati odredba iz Pravilnika da se gubi pravo studiranja ako se nema 35 bodova u 2 akademske godine(jer nismo bili upozoreni na vrijeme) jer ćemo onda i zbog toga morati kod pravobranitelja
a gdje si molim te to procitala?

darija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja mislim da bi nam i dekanski rok dobro došel... ne znam zašto se više nitko oko tog ne zanima... ili sam ja nešto propustila... pa ako bi bio sastanak kod Koprića vjerujem da bi dosta ljudi bilo zainteresirano za dolazak i razgovor i o ovoj temi...

fakin

Super Moderator
dekanski nema kad biti jer između rokova mora proći najmanje dva tjedna, a do 1.10. moraju biti "zaključene" sve ocjene

dekanski bi bio moguć jedino kad bi prvi jesenski rok bio krajem kolovoza

Vugra

Kopric zeli sastanak s nama. Tako da nade ima.
vidim da nas je jakoo malo zainteresiranih,pa ko zeli ic neka se javi u poruke da ne zamaramo ostale koje ne zanima.

fakin

Super Moderator
ako se pregovara to za 3. i 2. godinu, onda se treba valjda i za 2. i 1. jer do sad je bilo to nepošteno malo jer je za jedne vrijedilo, za druge nije, a ista je stvar...

martina_sk

Administrator
ajde ako sastanak bude nakon ispitnih rokova ići ću i ja. ima još dosta tema za razgovor i bilo bi šteta ne priupitati ga još ponešto ako pristane na sastanak.

sufi

Slazem se s moderatoricom jer sam i sama puna pitanja. Nastojte da sastanak bude iza rokova i u vrijeme koje odgovara ljudima koji rade. Vjerujem da ce mnogi doci tada. I ja bi dosla.

schuman

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ne volim soliti pamet, ali malo moram. Kako sam već čovjek u godinama i dugo čekah ovaj nastavak studija i bijah član udruge Upravni student, bilo je već nekoliko sastanaka sa dr. Koprićem, čovjeku se nema što prigovoriti, voli razgovor, sasluša te, možeš reći što misliš...
Ali isto tako misliti da on ne zna za sve probleme koje nas muče mislim da je opaka iluzija, na tribini kada je odobren specijalistički studij prva rečenica mu bijaše "...neće biti popuštanja", ne možeš đonom na ljude, nitko niti nije očekivao popuštanje...
Na upisima se nije pojavio nitko od glavnih ljudi studijskog centra za javnu upravu nego poslaše tajnika fakulteta i gđu. Storjak da se peku na vatri naših pitanja...
Studijski programi, referada, tretman izvanrednih studenata kao drugorazrednih, održavanje ispita u 12.00 h, profesori koji ispituju toliku količinu predmeta da moraju listati literaturu da ti postave pitanje (jer više siroti ne znaju što i koga ispituju), ispit je malo usmeni pa za dva tjedna bude pismeni i usmeni-sve to on jako dobro zna...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks