AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Broj izlazaka na ispite

raznolikost

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav,

zanima me zna li netko pouzdano je li uvođenjem studomata broj od osam izlazaka na ispite ograničen samo na jednu akademsku godinu ili, kao što je bilo prije, na ukupni broj izlazaka od upisa studija.

Jedni mi kolege kažu jednu, drugi drugo, a nisam uspjela kontaktirati i priupitati službenu potvrdu o tome od nekog iz administracija fakulteta. :blush:

Ljubazno bih molila za pomoć i razjašnjenje dileme. Vjerujem da nisam jedina koja ovo ne zna.

Nerea

Pozdrav,

zanima me zna li netko pouzdano je li uvođenjem studomata broj od osam izlazaka na ispite ograničen samo na jednu akademsku godinu ili, kao što je bilo prije, na ukupni broj izlazaka od upisa studija.

Jedni mi kolege kažu jednu, drugi drugo, a nisam uspjela kontaktirati i priupitati službenu potvrdu o tome od nekog iz administracija fakulteta. :blush:

Ljubazno bih molila za pomoć i razjašnjenje dileme. Vjerujem da nisam jedina koja ovo ne zna.
na ukupni broj izlazaka od upisa studija.

da se svake akademske godine može izlaziti 8 puta i tako svake godine ispočetka,ljudi bi masovno izlazili na ispite.

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ekipa, vi koji ste bili sad na ovim rokovima, jer su svi predmeti kretali od prvog izlazaka ili su neki porfesori drugačije tražili!?

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
znam da su svi s katedre upravna znanost i upravno pravo krenuli od 1 izlazka
vjerojatno i svi ostali

fakin

Super Moderator
može me netko podsjetiti jer sam zaboravio...kad 4. put padneš neki predmet i dobiješ 3 mjeseca zabrane, jel to važi samo za taj predmet ili za sve?

Angelsss

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Što je sa kolegijima na koje smo ranije izašli 4 puta, imali zabranu i sada se uveo studomat?
Vidim da se izlasci računaju ispočetka, od nule, ali mi nije jasno jel onda svakako imamo pravo izaći još 8 puta ili 4, obzirom da smo imali zabranu?

fakin

Super Moderator
pa sve ti piše na studomatu, odeš tamo i piše ti kod prijavljivanja ispita koliko puta si izašao do sada

Angelsss

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da, piše da imam pravo izaći 8 puta na ispit, jer su sve podatke od prije navodno brisali.
Ja se samo bojim, pošto sam iz jednog kolegija izašla 4 puta na ispit i imala zabranu 3 mjeseca (prije studomata), što ako opet dođem do komisije... Da li se to računa kao četvrti ili osmi izlazak?!

Nerea

Da, piše da imam pravo izaći 8 puta na ispit, jer su sve podatke od prije navodno brisali.
Ja se samo bojim, pošto sam iz jednog kolegija izašla 4 puta na ispit i imala zabranu 3 mjeseca (prije studomata), što ako opet dođem do komisije... Da li se to računa kao četvrti ili osmi izlazak?!
Sve ti se računa ispočetka. izlasci prije studomata su zaboravljeni. onako je kako piše na studomatu. znači sad ćeš ići 1.put na taj ispit. nemaš brige!

fakin

Super Moderator
sve ti lijepo piše na studomatu kako sam i rekao:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks