AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

PETICIJA

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ivy

Admin
Naravno da mozes pomoci, i ne samo ti, vec svi,

Kao sto pise u tekstu, molila bi da obavijestite sve kolege o peticiji kako bi uspjeli sakupiti sto vise potpisa,
jer sto vise potpisa(ljudi) stoji iza nas to nas ozbiljnije shvacaju.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ima li kakve sanse da se i u ponedjeljak, 1. veljace, zadrzite iza 13h? U 13:45 je ispit iz opceg upravnog na koji dolazim. Nisam iz Zg i necu biti u stanju doci potpisati peticiju u ovim ostalim terminima a vrlo, vrlo, vrlo rado bih je potpisala...

Pontifex

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da li peticiju mogu potpisati i strućni prvostupnici javne uprave, odnosno oni koji su završili studij, pa da ih obavijestimo, jer vidim traži se i broj indeksa...

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
mislim da možeš, pošto je neka cura pitala dečke jel može potpisat iako je diplomirala pa su rekli da može.

Ivy

Admin
Potpisati mogu i diplomirani studenti naravno

samo oni kod broja indeksa pisu
diplomirao npr 2004 godine

Sada sto se tice ponedjeljka, raspitati cu se dali je moguce produziti do 14h

Nije jednostavno ni kolegama koji sakupljaju potpise, jer su taman ispitni rokovi

definitivno javim kakva je mogucnost za ponedjeljak do 14 h

Nazalost taj dan nije mene dopao ...

george costanza

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Podržavam kolege iz studentske udruge, ovo je dobra inicijativa :thumbs:.
Dobro je da ste predvidjeli i jedan termin poslijepodne za prvostupnike i studente koji rade.

Vidimo se u utorak.

Claire

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel bi se mogla organizirati i neka grupa na forumu u svezi osnivanja specijalističkog studija? Jer puno ljudi nije iz zagreba, kao ja npr.

Nicole

Jel bi se mogla organizirati i neka grupa na forumu u svezi osnivanja specijalističkog studija? Jer puno ljudi nije iz zagreba, kao ja npr.
Nisam baš razumijela. Što bi bio cilj takve ''grupe''?

Nicole

kolegica vjerojatno misli na virtualnu podršku s obzirom da nije iz zg, pa ćemo pretpostavit da neće doć potpisat peticiju
tak sam nešto i mislila, no
problem je u tome kaj mi trebamo crno-na-bijelo podatke ljudi koji podržavaju peticiju kako bi imali što poslati u vijeće koje odlučuje o programu. ok je virtualna potpora, nemam ništa protiv, ali to ne pomaže u povećanju broja potpisa na papiru...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks