AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Intervju- profesor prve godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ivy

Admin
Kolegice i kolege

ovim putem vas molimo da predlozite profesora prve godine, ciji intervju bi voljeli citati u iducem, petom broju Kameralista.

Ukoliko ste voljni, obrazlozite svoj izbor...

Mustang11

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ravlić, kod njega sam diplomirao i mogu reći sve najbolje o tom profesoru, srdačan, pristupačan

buco99

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
prof. Ravlić - ljubazan, dobar i zanimljiv predavač, ima razumijevanja prilikom usmenih polaganja ispita i sve u svemu dobra osoba

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
definitivno Ravlić..gospodin od glave do pete,oš po ponašanju oš po prolaznosti na njegovim ispitima :)

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zahvaljujem, kolege i ovim postom zatvaram glasovanje.

Molim vas, ukoliko imate pitanje na koje biste željeli 'čuti' odgovor profesora Ravlića, pošaljite ga na: [email protected] (s naznakom: Za intervju).

Svoja pitanja mogu slati svi, bez obzira jesu li sudjelovali u ovoj naketi ili ne, do 05. ožujka 2010.

Pitanja postavljena u ovom topicu Foruma neće biti uzeta u obzir.

Hvala!

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo nekoliko pitanja za prof. Ravlića koja bih volio da se postave tom Kamermanistu:
- Zakaj se veli da je politika kurva?
- Dal je preporučljivo prije ispita pit alkohol i kakav je stav akademske zajednice prema tome?
- Je li upražnjavanje tantričkog seksa dobro za koncentraciju?
- Kad će bit smak svijeta (da se znam organizirat)?
- Pošto je kila mrkve na Dolcu?
- Kako se stječe umijeće da govoriš cijeli dan a da niš konkretno ne kažeš?
- Zakaj običan puk nemre u saborsku kantinu, kad je tamo najjeftinije?

Nicole

Zgodna pitanja, šteta Tompa kaj ih nisi poslal na navedeni mail.. ne bum ih prihvatila :tongue2:

A za sve ostale i one koji su sramežljivi, pa ne bi htjeli slati na mail Kameralista, mogu pitanja poslati i meni u privatnoj poruci ovdje na Forumu.

Pozzz!!!

Nicole

Zahvaljujem svima koji su do sada poslali pitanja
i podsjećam da je rok za slanje 05.03. (petak).

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks