AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dani orijentacije brucoša

cocorina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel mi može netko reći o čemu je otprilike riječ na tome, jel obavezno doći i jel stvarno potrebno? Nekako mi je to kasno, kad je baš po grupama razvrstano, a ja sam vanredno...

Nela

mislim da ti nitko neće zamjeriti ako dođeš u neku raniju grupu
izvanredni su popodne jer oni obično rade ali mislim da možeš doći u neku ovako
to kao što vidiš organiziraju studenti kako bi pomogli budućim kolegama
osobno mislim da je korisno

saga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako netko može u kratkim crtama reci što je bilo na orjentaciji.
Hvala.

orbitrek

Dani orjentacije brucoša imali su za cilj upoznati brucoše s faxom, info koje će im biti od koristi itd.
Nisam sudjelovala zbog obaveza ali korist takvog projekta je očigledna
Razdjeljeni u manje grupe brucoši se lakše povezuju među sobom i sa starijim kolegama koji su orjentaciju vodili
uz to dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju

Zato svaka čast Udruzi i angažiranima na projektu

kicho

@saga

Studenti, kojima svaka čast na iskazanom trudu, su nas proveli kroz fakultet i pokazali gdje ćemo imati predavanja (najčešće će to biti dvorana IV./prvi kat), rekli koji nam je najvažniji predmet (Nauka o javnoj upravi koja nosi 14 ECTS bodova). Dobili smo upute gdje kupiti prijavnice za ispite te gdje iste moramo predati da bi prijavili ispit i slično. Također, rekli su nam da neki predmeti nemaju kolokvije, te da se pokušamo izboriti za iste. Ovo što sam ja rekao, naravno, nije sve. Naći će se već netko tko će nadopuniti rečeno. :wink5:

Ivy

Admin
kicho :)
ti mora da si bio u prvoj grupi u 9 h :)

Sve detalje koje smo spomenuli na Danima orijentacije
biti ce ukomponirani u clanak koji ce biti objavljen u 4 br. Kameralista

saga

@saga

Studenti, kojima svaka čast na iskazanom trudu, su nas proveli kroz fakultet i pokazali gdje ćemo imati predavanja (najčešće će to biti dvorana IV./prvi kat), rekli koji nam je najvažniji predmet (Nauka o javnoj upravi koja nosi 14 ECTS bodova). Dobili smo upute gdje kupiti prijavnice za ispite te gdje iste moramo predati da bi prijavili ispit i slično. Također, rekli su nam da neki predmeti nemaju kolokvije, te da se pokušamo izboriti za iste. Ovo što sam ja rekao, naravno, nije sve. Naći će se već netko tko će nadopuniti rečeno. :wink5:
Thx:wink5:

noblica

jel zna itko kad pocinju predavanja za izvanredne studente 1.godine?mislim da je sutra,al nisam sigurna jel istina,i ako je neznam u koliko sati...

Nirvana

bila sam na orjentacijskom predavanju i bilo je korisno poslušati informacije u vezi studija preko iskustva naših kolegica
nego nije mi jasno kakvu korist imaju izvanredni studenti od kolokvija, da li to znači da možemo odgovarati gradivo po određenim cjelinama ili...
za sada je kolokvij moguć iz nekoliko predmeta, ali ne i iz nauke i financiranja koji su prema priči najteži pa se radi na tome da se uvedu kolokviji i iz tih predmeta jer je gradivo preopsežno i zahtjevno no mene i dalje interesira da li to onda znači da bi mogli parcijalno odgovarati to gradivo ako se uvede kolokvij? nadam se da je netko skužio što sam htjela pitati.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
bila sam na orjentacijskom predavanju i bilo je korisno poslušati informacije u vezi studija preko iskustva naših kolegica
nego nije mi jasno kakvu korist imaju izvanredni studenti od kolokvija, da li to znači da možemo odgovarati gradivo po određenim cjelinama ili...
za sada je kolokvij moguć iz nekoliko predmeta, ali ne i iz nauke i financiranja koji su prema priči najteži pa se radi na tome da se uvedu kolokviji i iz tih predmeta jer je gradivo preopsežno i zahtjevno no mene i dalje interesira da li to onda znači da bi mogli parcijalno odgovarati to gradivo ako se uvede kolokvij? nadam se da je netko skužio što sam htjela pitati.
Svrha kolokvija je da se materija podijeli u nekoliko cjelina (najčešće u dvije). Najčešće se polaganje putem kolokvija omogućuje studentima koji su redoviti na predavanjima, ali očito mogu i izvanredni studenti pristupiti.

Nirvana

da tako nešto sam i sama mislila ali kako onda prijaviti ispit kao izvanredni za kolokvij jer koliko znam postoji određeni termin polaganja i to za cijelo gradivo, da li onda treba izaći na neki posebni rok ili prijaviti da se polaže po sistemu kolokvija ili... jer to je očito informacija za koju zna nekolicina studenata kojima se posreći da dođu do te informacije pa si onda olakšaju polaganje dijeljenjem na dvije cjeline...gdje se uopće mogu dobiti konkretne informacije u vezi tih kolokvija za izvanredne?

Ivy

Admin
kolokviji se ne prijavljuju

vec tek kada polozis ispit preko kolikvija onda prijavljujes ispit za slijedeci moguci rok

tocne informacije za izvanredne mozete dobiti direktno od profesora jer je njegova volja dali ce omoguciti i izvanrednim studentima polaganje kolokvija

sanjuška

Svrha kolokvija je da se materija podijeli u nekoliko cjelina (najčešće u dvije). Najčešće se polaganje putem kolokvija omogućuje studentima koji su redoviti na predavanjima, ali očito mogu i izvanredni studenti pristupiti.
da li će biti još koji orjentacijski dan jer ja nisam mogla doći, a stvarno me jako zanima jer nemam pojima kak to sve funkcionira

Nela

neće biti više
ali uvijek možeš tu na forumu pitati što te zanima
a i čut ćeš na predavanju puno toga
znam da ti je to sve sad strano, isto kako je i svima nama bilo ali kad jednom uđeš u taj svijet skužiš da je sve ustvari jednostavno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks